Parenting & Life Coaching cu Mihaela Cozma și Alex Peneș

Parenting & Life Coaching cu Mihaela Cozma și Alex Peneș

 Life coaching sau Parenting coaching are sens în momentul în care tu devii pentru tine o prioritate. Orice schimbare ai vrea să generezi începe de la tine.

 

Coachingul este o călătorie în interiorul ființei, un dialog, o comunicare profundă și specială susținută de un coach printr-un proces de ascultare activă și adresarea întrebărilor potrivite. Este un proces conștient de dezvoltare a responsabilității în cadrul căruia clientul este orientat către soluții și către viitor.


Coachingul
este despre tine, despre cine ești, despre cine vrei să devii, despre ce vrei să obții de la viață, despre ce vrei să trăiești, despre cum vrei să trăiești, despre ce vrei să realizezi. Este despre cum să te transformi tu, pentru a influența transformarea celorlalți din jurul tău. 

Noi nu putem schimba pe nimeni, niciun comportament al unei alte persoane (valabil și pentru copiii noștri) dacă ei nu vor acest lucru. 

Vrem să începi ASTĂZI să-ți schimbi energia în râs, iubire, pace și libertate.

Programează-ți prima ședință și vom pune în mișcare un plan pentru a începe călătoria ta pentru a deveni cine vrei să devii și a trăi viața pe care vrei să o trăiești.

Să începem


Nu ești mulțumit de viața ta?

Relațiile cu cei din jurul tău sunt tensionate?

Copii au probleme de comportament și nu înțelegi de ce se comportă inadecvat?

Copiii au probleme de adaptare la grădiniță sau la școală?

Copiii au probleme cu învățatul, concentrarea, scrisul?

Te confrunți cu frici sau fobii ?

Tu sau familia ta aveți dezechilibre în sănătate? Dorești să vă recăpătați sănătatea?

Nu ai încredere în tine?

Simți că te-ai săturat să trăiești în suferință, durere și dezamăgiri?

Nu știi încotro s-o apuci?

Știi de fapt ce vrei să faci, dar nu știi cum și nici plan nu ai?

Ai un plan dar te simți blocat?

Vrei mai mult de la viață?

Vrei să te trezești dimineața cu chef de viață și fiecare zi să fie un veritabil paradis pe pământ?

 

 

Cum te pot ajuta ședințele de Coaching, Terapie și Consiliere alături de noi?

În zilele noastre toată lumea este de acord că semnificația cuvântului ”coaching” are rădăcinile în zona sportivă. Orice competitor, înainte de a-și învinge adversarul, trebuie să-și învingă adversarul interior și să depășească obstacolele interne care l-au împiedicat să-și valorifice întregul potențial.

 

Coach-ul tău este prietenul tău de nădejde, este antrenorul tău pentru o viață împlinită. Un coach bun poate scoate tot ce-i mai bun din tine. Dacă ești interesat de lucrurile de mai jos, sedințele de Coaching, Terapie și Consiliere pot fi răspunsul pentru tine:

 

 • autoîmplinire
 •  găsirea și conștientizarea RĂDĂCINII problemelor din viața ta (când se găsește conflictul interior de la care s-a pornit, problemele dispar de la sine sau treptat din viața ta)
 • eliminare blocaje și convingeri autosabotoare
 •  îmbunătățirea comunicării cu ceilalți
 • stare de bine, bucurie
 • dezvoltare personală și spirituală
 • dezvoltare emoțională
 •  creșterea încrederii în sine
 • reducerea stresului
 • creșterea motivației interne
 • optimizare relații de cuplu
 •  ieșirea de pe pilot automat și crearea unei vieți trăite cu sens, împlirire, IUBIRE
 • îmbunătățirea relației cu copiii (parenting) - ARMONIE în familie
 • stil de viață sănătos
 • eliminarea kilogramelor în plus
 • dobândirea echilibrului interior
 • inițierea și gestionarea schimbărilor personale
 • dobândirea de claritate asupra a ceea ce vrei și ce trebuie să faci pentru a obține rezultatele dorite.
Vreau să fac o schimbare


"Timpul tău este limitat, deci nu-l pierde trăind viața altcuiva. Nu fii prins de dogme - ceea ce însemnă să trăiești cu rezultatele gândirii celorlalți. Nu lăsa zgomotul opiniilor celorlalți să îți înnebunească vocea interioară. Și cel mai important, ai curajul să îți urmezi inima și intuiția."

Steve Jobs

 

Poți să pui capăt repetării programelor și conflictelor din viața ta. Tot ce nu ai rezolvat tu ca și conflicte interioare, le pot prelua copiii tăi. Asta vrei? Ești exemplu pentru ei. Copiii învață prin imitarea adulților. La fel cum și tu ai copiat fără să vrei din comportamentele, conflictele interioare ale părinților sau bunicilor tăi. 

 

Ceea ce a fost imprimat în perioada intrauterină și până la 1 an de viață în subconștient este exprimat ca și program de viață și va funcționa pe pilot automat aducându-ți atât bune cât si multe neplăceri și suferințe în viață. 

 

Ceea ce a fost imprimat trebuie exprimat. Suntem suma cuvintelor noastre și fiecare dezechilibru (boală, comportament) este un cuvânt care nu este spus de gură, ci de corpul nostru.

 

Fiecare persoană este programată în caracterul său, în profesia sa, în expresiile și dezechilibrele (bolile) sale prin memoriile familiale care sunt un flux din generație în generație. 

 

"Tot ce nu ajunge la nivelul conștiinței, se întoarce sub formă de destin." 

Carl Gustav JungPreia controlul VIEȚII TALE! 

Programează o întâlnire


Descoperă acum care sunt rădăcinile conflictelor, suferințelor, dramelor, accidentelor, dezechilibrelor din viața ta și a familie tale pentru a putea să-ți creezi o viață împlinită și fericită, să simți iubirea necondiționată în viața ta.

 

Ai o mare responsabilitate față de viața copilului tău!

Ceea ce tu și partenerul de viață nu ați rezolvat ca și conflict în perioada intrauterină și până la 1 an al celui mic, îi vor conduce viața precum un pilot automat și tu nu vei înțelege de ce se comportă într-un fel sau altul sau de ce i se întâmplă anumite lucruri neplăcute, chiar dezechilibre grave în sănătate.

 

Conflictele psihologice ale părinților vor deveni conflictele biologice ale copilului. 

Trăirea resimțită a părintelui sau a părinților devine manifestarea comportamentului automat al copilului. Exemple:

Adolescent cu durere sufletească inexplicabilă

În perioada Programului // Proiect, când copilul are 5 luni, moare bunica copilului în spital, iar mama se simte vinovată pentru că nu a reușit să respecte dorința bunicii de a muri acasă. Totodată simte un mare gol interior. Copilul, la 14 ani simte un gol interior imens și nu poate fi fericit indiferent de ce ar face. Își schimbă comportamentul, prietenii nu-l mai recunosc, nici el nu înțelege de ce se comportă aiurea cu ei. Îi vine pur și simplu să intre în pământ de durere și nu are nicio explicație logică. 

 

Copil agresiv

Copil de 3 ani și jumătate lovește colegii de grădiniță și este considerat oaia neagră a grupei. La locul de joacă se ceartă adesea cu ceilalți copii.

În perioada intrauterină, mama și tata se certau adesea. Tata fiind cel care nu o asculta pe mama, nu îi acorda timp, nu o respecta. Mama se simțea neînțeleasă, neiubită, trebuia să tacă de cele mai multe ori, ca să nu degenereze cearta. Iar copilul a ajuns să manifeste furia mamei din perioada sarcinii. După ședința de terapie și coaching, mama a pus în aplicare soluția, iar copilul s-a calmat în câteva zile. Era de necunoscut.

 

Copil de 3 ani care nu vorbește

Mama a rămas însărcinată într-un moment nepotrivit pentru familia ei. Erau în construcție cu casa, era mult de lucru și locuiau la socrii cu care nu se înțelegeau bine. A amânat anunțarea sarcinii în familie de frica unui scandal, timp de 5 luni, până când nu a mai putut ascunde sarcina, cu niciun fel de îmbrăcăminte. Copilul ajunge să aibă întârzieri de vorbire din cauza conflictului interior al mamei. La scurt timp după ședința de terapie și urmarea pașilor stabiliți  de comun acord cu mama, copilul începe să vorbească.Majoritatea programelor noastre de viață (pilotul automat) sunt inconștiente. Acestea sunt transmise în mod inconștient din generație în generație, ceea ce înseamnă că nimeni nu e vinovat. Este vorba, pur și simplu, de regulile biologiei, care sunt exprimate. 

 

Conflictele psihologice ale părinților devin conflictele biologice ale copilului. 

 

Acum ai puterea să faci o schimbare în bine în viața ta de familie!

Depinde doar de tine!!!

 

Noi îți oferim o mână de ajutor să pui capăt conflictelor din familia ta.

Vreau să am armonie

Mihaela Cozma

 

Terapeut, Life & Parenting Coach

www.mihaelacozma.roSpecializări:

 • Life & Parenting Coaching
 • Master NLP
 • Recall Healing
 • Theta Healing
 • Hipnoterapie
 • Tehnician nutriționist
 • Presopunctură
 • Aromaterapie
 • Terapia cu plante medicinale
 • Biofeedback 
 • Trainer
 • Acces Bars

 

Mai multe detalii despre Mihaela găsești aici:

www.mihaelacozma.ro

Programează o întâlnire

Abonează-te la Newsletterul Parenting în Era Digitală

Promitem să nu îți trimitem mesaje de tip spam.